Tilbud til SPÆD- & SMÅBØRN

  • Illustrator Annette Carlsen www.annettecarlsen.dk
Sundhedsplejen tilbyder hjemmebesøg hos småbørnsfamilier før og efter fødslen, gruppeaktiviteter og Åbent Hus.

Graviditetsbesøg ved særlige behov

Sundhedsplejen i Københavns Kommune tilbyder graviditetsbesøg til gravide, som oplever nogle særlige problemstillinger, der kan have betydning for den nye familie. Graviditetsbesøget ligger omkring 30. graviditetsuge. Du kan læse mere om graviditetsbesøg ved særlige behov i pjecen 'Graviditetsbesøg'. Pjecen kan downloades under overskriften 'Documents'.

Hjemmebesøg

Alle familier kan få besøg, når barnet er:
4 - 6 dage, 10 dage, 3 uger, 2 måneder, 8 måneder. Hvis det er første gang, du har født, får du også tilbudt besøg, når barnet er omkring 4 måneder. Derudover har I mulighed for at få ekstra besøg, hvis I eller sundhedsplejersken skønner, at der er et behov. Du kan læse mere om hjemmebesøg i pjecen 'Tilbud til spæd- og småbørn'. Pjecen kan downloades under overskriften 'Documents'.

Gruppeaktiviteter

Alle forældre tilbydes at deltage i en gruppeaktivitet tilrettelagt af sundhedsplejen.
Læs mere om de lokale mødre-, fædre- og forældregrupper og specialgrupper, under fanebladet 'Find din sundhedsplejerske'.

Åbent hus / forældrecafe

Sundhedsplejen i dit lokalområde tilbyder Åbent hus. I Åbent hus, er der mulighed for at få kort vejledning af en sundhedsplejerske. 

Gode råd & vejledende information

Sundhedsstyrelsen udgiver en række publikationer med vejledning til spæd- og småbørnsforældre. Find publikationer på Sundhedsstyrelsens side om:

Andre relevante links